Τρόποι Αποστολής

Για παραγγελίες έως 39€ τα έξοδα αποστολής είναι 2,20€ έως 2kg. Εάν το βάρος υπερβαίνει τα 2kg προστίθεται 1,00€ για κάθε επιπλέον κιλό. Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με "Αντικαταβολή" υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,65€.

Για παραγγελίες άνω των 39€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν έως 2 kg. Αν το βάρος των προϊόντων υπερβαίνει τα 2 kg προστίθεται 1,00€ για κάθε επιπλέον κιλό. Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με "Αντικαταβολή" υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,65€.

Η παράδοση στο χώρο σας γίνεται με courier σε 1 με 3 μερες, εφόσον τα προϊόντα είναι όλα διαθέσιμα στο Δίκτυο και εφόσον η παραγγελία έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 13:30 το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 2-3 μέρες επιπλέον. Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο στο Δίκτυο, ο χρόνος αναμονής μπορεί να φτάσει τις 3-4 μέρες. Σε περίπτωση μεγαλύτερης καθυστέρησης, επικοινωνούμε μαζί σας και σας ενημερώνουμε για το ακριβές χρονικό διάστημα.

Κρήτη - Ρέθυμνο

Για το Ρέθυμνο τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι δωρεάν.

Επιπλέον πληροφορίες-Βαριά, ογκώδη αντικείμενα, συσκευασίες δώρου

Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών και πιο ογκώδη πακέτα προηγείται συνεννόηση με το pharmacylab.gr λόγω της διαφοροποίησης των εξόδων αποστολής.

Για τα βαριά αντικείμενα η αποστολή γίνεται με πρακτορείο μεταφορών (παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου). Στην περίπτωση αυτή δεν είναι διαθέσιμη η αντικαταβολή. Θα πρέπει να προηγηθεί η εξόφληση της παραγγελίας με χρέωση της πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα, με χρήση online  πληρωμής μέσω PayPal ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ.

Το συνολικό ποσό που θα υπολογισθεί με βάση τα παραπάνω εμφανίζεται αυτόματα μόλις ο χρήστης ολοκληρώσει την συμπλήρωση των πεδίων της φόρμας παραγγελίας υποδηλώνοντας τον τόπο και τον τρόπο αποστολής (εκτός αντικαταβολής).

Οι ημέρες παράδοσης είναι από  Δευτέρα  μέχρι  Παρασκευή  και από τις 8:00 πμ μέχρι 8:00 μμ για την Ελλάδα και τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παράδοση Σάββατο γίνεται κατόπιν συνεννόησης και με επιπλέον επιβάρυνση / χρέωση.

Για τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου απαιτούνται περισσότερες εργάσιμες ημέρες για την παράδοση με πιθανότητα επιμήκυνσης αναλόγως του τελωνειακού καθεστώτος που διέπει την κάθε χώρα.

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμές από Ελλάδα

Για την πληρωμή σας έχετε τις εξής επιλογές:

 1. Αντικαταβολή: Μπορείτε να εξοφλήσετε τοις μετρητοίς την παραγγελία σας κατά τη στιγμή της παραλαβής της. Η αντικαταβολή έχει επιπλέον κόστος 1,65€.
 2. Με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα: Μέσω του ασφαλούς συστήματος της Τράπεζας Πειραιώς. Δεν παρέχεται η δυνατότητα αγοράς με δόσεις. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για πληρωμές μέσω κάρτας. Μπορείτε να πληρώστε με Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro.
 3. Paypal: Μπορείτε να πληρώσετε μέσω του paypal λογαριασμού σας. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για πληρωμές μέσω paypal.
 4. Τραπεζική Κατάθεση: Για να πληρώσετε με κατάθεση επιλέξτε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς. Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και τον αριθμό της παραγγελίας σας  & στείλτε μας την απόδειξη πληρωμής μέσω email στο sales@pharmacylab.gr. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για πληρωμές μέσω κατάθεσης. Τυχόν τραπεζικά έξοδα για διατραπεζικά εμβάσματα βαρύνουν εσάς.
  • Τράπεζα Πειραιώς: 6453-136339-776 (IBAN GR1801714530006453136339776) δικαιούχος Σπανδάγος Βασίλειος.
 • Αν επιλέξετε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τραπεζική κατάθεση, μπορείτε να την εξοφλήσετε μέσα σε διάστημα ενός μηνός από την ημερομηνία καταχώρησης. Μετά το πέρας του ένα μήνα και εφόσον η παραγγελία δεν έχει εξοφληθεί, ακυρώνεται.

Πληρωμές από Ευρωπαϊκή Ένωση (& Κύπρο)

Για την πληρωμή σας έχετε τις εξής επιλογές:

 1. Paypal: Μπορείτε να πληρώσετε μέσω του paypal λογαριασμού σας. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για πληρωμές μέσω paypal.
 2. Με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα: Μέσω του ασφαλούς συστήματος της Eurobank. Δεν παρέχεται η δυνατότητα αγοράς με δόσεις. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για πληρωμές μέσω κάρτας. Μπορείτε να πληρώστε με Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro.
 3. Τραπεζική Κατάθεση: Για να πληρώσετε με κατάθεση επιλέξτε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς . Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και τον αριθμό της παραγγελίας σας  & στείλτε μας την απόδειξη πληρωμής μέσω email στο sales@pharmacylab.gr. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για πληρωμές μέσω κατάθεσης.Τυχόν τραπεζικά έξοδα για διατραπεζικά εμβάσματα βαρύνουν εσάς.
  • Τράπεζα Πειραιώς:  6453-136339-776(IBAN GR 1801714530006453136339776) διακούχος Σπανδάγος Βασίλειος.
 • Αν επιλέξετε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τραπεζική κατάθεση, μπορείτε να την εξοφλήσετε μέσα σε διάστημα ενός μηνός από την ημερομηνία καταχώρησης. Μετά το πέρας του ένα μήνα και εφόσον η παραγγελία δεν έχει εξοφληθεί, ακυρώνεται.

Αποδοχή

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες.